Ben jij er klaar voor?

Duik in de wereld van Frames! Kom naar Frames met jouw kennis en ambitie en we bieden je de mogelijkheid om te groeien. Overtref jezelf en leer. Met dynamische, hoogopgeleide en gedreven teams, werken we op een hoog kennisniveau. Daarbij werken we volgens het holacracy model: geen manager, maar eigen ruimte en verantwoordelijkheid. Onze mensen zijn de motor van Frames en hun kennis, vaardigheden en persoonlijkheid zijn de pijlers van het bedrijf. Interessant? Join us!

Assistant Services

All, The Netherlands

Als services assistent ben je je dagelijks bezig om jouw collega’s zo goed mogelijk te assisteren bij alle werkzaamheden op de afdeling Services. Geen dag is hetzelfde en je bent onze spin in het web.

QHSE Manager

All, The Netherlands

Als QHSE manager geef je advies over alle QHSE-onderwerpen en ben je eindverantwoordelijk voor diverse interne en externe audits. Jij zorgt ervoor dat jouw collega’s hun werk veilig en kwalitatief kunnen blijven doen. Vanuit jouw proactieve houding doe jij er alles aan om dit te bevorderen. Je hebt regelmatig contact met alle lagen van de organisatie, van medewerkers in de productie tot en met de directie.

Vacatures