Ben jij er klaar voor?

Duik in de wereld van Frames! Kom naar Frames met jouw kennis en ambitie en we bieden je de mogelijkheid om te groeien. Overtref jezelf en leer. Met dynamische, hoogopgeleide en gedreven teams, werken we op een hoog kennisniveau. Daarbij werken we volgens het holacracy model: geen manager, maar eigen ruimte en verantwoordelijkheid. Onze mensen zijn de motor van Frames en hun kennis, vaardigheden en persoonlijkheid zijn de pijlers van het bedrijf. Interessant? Join us!

Baliemedewerker / Receptionist (oproepbasis)

All, Frames

Als baliemedewerker / receptionist ben je het eerste aanspreekpunt van Frames zowel telefonisch als aan de balie. Je ontvangt de bezoekers, klanten, leveranciers en collega’s met een glimlach.

Commissioning Engineer

All, Frames

Als commissioning engineer separators & treaters ben je de spin in het web en de vertegenwoordiger van Frames op locatie tijdens de bouw en ingebruikname van onze separators en electrostatic treaters. Hierbij ben je zowel aanspreekpunt voor de klant, subcontrators als collega’s. Je coördineert, werkt samen, voert kwaliteitscontroles uit, bewaakt de voortgang en zorgt er voor dat onze systemen worden gebouwd en gaan functioneren zoals ontworpen met een tevreden klant tot gevolg. Je bent op dat moment het visitekaartje van Frames.

Interim ICT Consultant / ICT Manager

All, Frames

De opdracht is om voor het eind van dit jaar in samenwerking met de directie en interne stakeholders het informatiebeleid, de informatie- en applicatie-architectuur te ontwikkelen in samenhang met de doelen en strategie van de organisatie. Dit betreft ook voor de informatiebeveiliging. Daarnaast geef je advies welke ICT-organisatie passend is voor de realisatie van het geformuleerde beleid en hoe een goede aansluiting tussen de bedrijfsprocessen en de informatievoorziening gerealiseerd kan worden.

Vacatures