Over ons

Welkom bij Frames!


Ken je ons al? Frames realiseert voor haar klanten gespecialiseerde olie- en gasbehandelingssystemen, vanaf het ontwerp tot en met de installatie en/of inbedrijfsstelling. Onze klantenlijst omvat nagenoeg alle grote olie- en gasbedrijven in de wereldmarkt. Daarnaast zijn we actief op de markt van renewable energy. Met een hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn en 5 kantoren wereldwijd zijn wij dagelijks met meer dan 200 medewerkers actief bezig met het realiseren van onze purpose: working together to energize the world.

Hoe is het om te werken bij Frames?
Bij Frames heerst een open, informele en no-nonsense cultuur. Onze medewerkers zijn relatief jong, ambitieus en hoogopgeleid. Bij Frames zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s. Het klinkt als een cliché, maar zonder de inzet van onze werknemers zouden we niet zijn op de plek waar we nu staan. Vanuit die gedachte beseffen wij ons des te meer dat het van belang is om in onze werknemers te investeren.

Holacracy
Frames is een kennis gedreven organisatie met korte lijnen. We werken volgens het Holacracy model: geen manager die je vertelt wat je moet doen of wanneer je het goed doet, maar zelfsturende teams waarin ieder zijn eigen verantwoordelijkheid heeft en jullie samen verantwoordelijk zijn voor het geheel. Je krijgt alle vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren en op de best mogelijke manier uit te voeren!

Samen
Door de informele sfeer stap je snel bij iedereen binnen, zowel met je vragen als voor een praatje. Onze gezamenlijke dagelijkse lunch draagt ook bij aan deze informele sfeer, net als de vrijdagmiddagborrel in The Old Workshop (waar je ook altijd een potje kunt tafelvoetballen) en de verschillende sportactiviteiten die Frames kosteloos voor al haar medewerkers organiseert.

Ontwikkeling
Aan de ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden van al onze medewerkers hechten wij veel waarde. Daarom ontvang je jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget, dat je naar eigen inzicht in kunt zetten om te groeien op de vlakken waar jij waarde aan hecht. En dat niet alleen, regelmatig organiseert Frames trainingen en interne en externe coaching voor elke medewerker.