Ontwikkeling

Bij Frames zijn aan alle functies competenties gekoppeld en iedere medewerker is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen ontwikkeling. Om deze ontwikkeling te kunnen verwezenlijken, heeft Frames een gunstige studiekostenregeling voor medewerkers. Tijdens het jaarlijkse planningsgesprek met de leidinggevende worden de doelstellingen geformuleerd en wordt er gekeken waar de medewerker zich het komende jaar in gaat verdiepen. Tijdens het functionerings- en beoordelingsgesprek worden de gestelde en behaalde doelen geƫvalueerd.

Mogelijkheden
Aan de ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden van al onze medewerkers hechten wij veel waarde. Voor elke functie en op elk niveau proberen we mogelijkheden te bieden door middel van interne of externe cursussen, opleidingen en trainingen. Gezien de lage gemiddelde leeftijd van de Frames medewerkers hebben wij interne opleidingstrajecten opgestart om via die weg extra kennis in huis te krijgen. Zo stimuleren we de doorgroei en kunnen we startersfuncties blijven aanbieden. Daarnaast blijven ervaren kandidaten zonder meer welkom, waarbij ook op dit niveau ontwikkeling hoog in het vaandel staat.

Frames Academy
De totstandkoming van onze hoogwaardige systemen en oplossingen wordt mogelijk gemaakt door hoog gekwalificeerd personeel. Via de Frames Academy bieden wij trainingen aan medewerkers om een hoog niveau van kennis en vaardigheden in de organisatie te waarborgen. Dankzij de Frames Academy doen onze medewerkers alle essentiƫle vaardigheden voor hun huidige rol op en is het tevens voorbereiding voor de toekomst. Het scala aan interne en externe technische en persoonlijke vaardigheidstrainingen wordt steeds groter.

Ook interesse om bij Frames te werken en tevens de kans te krijgen door te studeren? Check onze openstaande vacatures of solliciteer direct via het sollicitatieformulier.