Internationaal

Vestigingen
Frames is een van oorsprong Nederlands bedrijf met zes Nederlandse vestigingen van waaruit wordt samengewerkt met acht internationale vestigingen. In Nederland is Frames gevestigd in Alphen aan den Rijn, Franeker, Vollenhove en Woerden.

Ter ondersteuning van onze internationale groei opent Frames steeds meer vestigingen in het buitenland, momenteel zijn we gevestigd in Brazilië, Duitsland, India, Maleisië, Rusland, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten (Abu Dhabi) en de VS.

Deze International Offices worden afhankelijk van de grootte bemand door zowel lokale medewerkers als expats. Naast het feit dat uitgebreide productkennis aanwezig moet zijn, hechten wij veel waarde aan de aanwezige kennis van de Nederlands mentaliteit en sfeer op deze IO’s.

Expats
Parallel aan de uitbreiding in eigen land, zijn wij continu op zoek naar medewerkers die samen met ons de uitdaging willen aangaan om de internationale kantoren te versterken en uit te breiden. Ter verwezenlijking van deze internationale groei bieden we bij Frames een intern opleidingstraject om hoogopgeleide engineers voor een langere periode internationaal te kunnen stationeren als expat. Gedurende een inwerkperiode die afhankelijk is van je kennis en werkervaring, zal je in de Nederlandse vestigingen alles over Frames te leren krijgen. Aansluitend vertrek je voor een periode van minimaal vier jaar naar een van onze internationale vestigingen om daar het succes van Frames verder te vergroten.

Heb je na het lezen van deze informatie interesse om bij Frames aan de slag te gaan als expat? Check dan de openstaande vacatures, of neem contact met ons op via het sollicitatieformulier.