Cultuur

Bij Frames heerst een open, informele en no-nonsense cultuur. Onze medewerkers zijn relatief jong, ambitieus en hoogopgeleid. Ruim 500 medewerkers zijn wereldwijd werkzaam voor Frames, waarvan het merendeel op de Nederlandse vestigingen. Dankzij een stabiele groei gedurende de afgelopen jaren zijn we bij Frames continu op zoek naar nieuwe collega’s. Het klinkt als een cliché, maar zonder de inzet van onze werknemers zouden we niet zijn op de plek waar we nu staan. Vanuit die gedachte beseffen wij ons des te meer dat het van belang is om in onze werknemers te investeren.

Wij zijn Frames

Werkomgeving

Bij Frames wordt gewerkt in multidisciplinaire teams waarbij van alle medewerkers een hands-on mentaliteit wordt verwacht. Hoewel je in eerste instantie in het diepe wordt gegooid en dus direct veel verantwoordelijkheid krijgt, staan er genoeg collega’s klaar mocht je hulp nodig hebben. Voor alle vragen zijn de lijnen kort, Frames is een platte informele organisatie waarbij de stap naar management of directie laagdrempelig is. Onze gezamenlijke dagelijkse lunch draagt ook bij aan deze informele sfeer, er wordt op Frames locatie een lunch verzorgd voor alle medewerkers (en hun eventuele gasten).
 

Ontspanning

Frames vindt het van groot belang dat het privé- en werkleven met elkaar in balans is. Wij proberen hieraan bij te dragen door naast het werk diverse activiteiten te organiseren voor zowel medewerkers als hun partners.  Denk daarbij aan sportieve, culturele en ook andere gezellige uitjes zoals etentjes. Bovendien kan er wekelijks met collega’s worden deelgenomen aan sporten zoals squash, tennis en zaalvoetbal.

Ieder jaar in december worden alle medewerkers inclusief partner uitgenodigd voor het geroemde “Frames Feest”, met hotelovernachting. De bestemming blijft, ondanks vele pogingen van onze medewerkers om de locatie te achterhalen, tot op het laatste moment geheim. Een uitje waar het gehele jaar naar wordt uitgekeken.

Ben jij na het lezen van deze informatie geïnteresseerd geraakt in een baan bij Frames? Check dan de openstaande vacatures.